Karlstad 29 juni–1 juli
Norra fältet

Thundermother

Thundermother startade sommaren 2010 i Växjö när gitarristen och skåningen Filippa Nässil ville spela Rock’N’Roll efter ha slutat sitt band. Med drömmar och visioner och ”Shoot to kill” nynnandes i huvudet startade hon Thundermother. Hon flyttade till Stockholm för att uppnå sin dröm.

De har skoj, och det märks på scen. Äkta glädje och Rock’N’Roll , menat ända från märgen. Hårdrockstjejer från hela världen, nu enade för att göra en enda sak; att lira tillsammans och åka ut på vägarna. Thundermother har lirat som enda osignade band på Close-Up båten med Turbonegro och Candlemass, de var förband åt Danko Jones på hans sverigeturné, de öppnade Metaltown för tusentals människor innan Clutch och Graveyard, de har spelat med band som Bonafide, The Scams och många många fler.

Och Thundermother var då fortfarande o-signade. Helt utan skivkontrakt så fyllde de pubar och klubbar över hela Italien och Sverige till bredden.

Thundermother släppte sitt senaste album under 2015: “Road Fever” som innehåller hitsen “It´s Just A Teaes”, “FFWF” & “Alright, Alright ”.  

Trots avhopp från flertalet medlemmar under våren har Filippa Nässil beslutat att det inte är över än. Med Nässil på gitarren, Guernica Mancini med rösten, Sara Petterson och Emlee Johansson på bas och trummor brinner fortfarande en låga redo att slå flammor på scen i sommar. Thundermother!