Karlstad 29 juni–1 juli
Norra fältet

Blås Grönt

 

Delta i Blås Grönt och du kommer uppleva mer av Putte i Parken!

Putte i Parken arbetar för att belöna de ungdomar som avstår från att dricka alkohol. Detta görs genom en drogförebyggande aktivitet som heter Blås Grönt. Tillsammans med Karlstads kommun och Ungdomar för Trygghet fortsätter Putte i Parken att genomföra Blås Grönt under festivaldagarna.  

Är du ungdom mellan 13-17 år kan du tillsammans med din förälder anmäla dig till Blås Grönt. Deltagandet är kostnadsfritt. Genom anmälan förbinder du dig till att avstå från alkohol under de dagar som du besöker festivalen. Du visar din nykterhet genom att blåsa i en alkoholmätare mellan klockan 23.30-01.00 vid vårt tält på festivalområdet.

När du har blåst grönt belönas du med en gåva och samtidigt skickas ett mail till din förälder som en bekräftelse. Ju fler kvällar som du blåser grönt på, desto större chans finns det för dig att ta hem segern i den stora utlottningen som sker efter festivalen.

Om du trots anmälan inte har besökt Blås Grönt tältet eller har blåst rött skickas inget mail till din förälder, det blir då din förälders ansvar att agera då aktiviteten syftar till att belöna de ungdomar som blåst grönt.

Genom Blås Grönt kommer du att uppleva mer av festivalen och få med dig fler ljusa minnen hem!

Observera att det råder 15-års åldersgräns (från det året du fyller 15) på festivalområdet. Personer under 15 år måste därför gå med målsmans sällskap.

Anmälan

Anmälningsformuläret hittar du på http://blasgront.putteiparken.se

Öppettider

Torsdag-lördag – 23.30-02.00

Plats

Blås Grönt-tältet finner du inne på området i anslutning till entrén.

Kontaktpersoner

Ida Johansson, ida.johansson@putteiparken.se

Frida Persson, frida@putteiparken.se

VI STÖTTAR BLÅS GRÖNT