Karlstad
Norra fältet

Partners

 

Stadsvärd
Karlstad kommun

Karlstad kommun

http://www.karlstad.se

Lokal partner
Karlstad Energi

Karlstad Energi

Tillsammans gör vi Karlstad ljust, varmt och rent. Vår affärsidé är att vara den nära och engagerade leverantören av energi och renhållning till privatkunder och företag i Karlstadsregionen samtidigt som vi är en trygg och miljöinriktad samarbetspartner.

https://www.karlstadsenergi.se

El & Stadsnät

El & Stadsnät

Vi är ett medborgarägt företag med ett kommunalt uppdrag att bedriva nätverksamhet för överföring av elektricitet och bredbandstjänster samt att utföra mindre kundentreprenader. Syftet med vår verksamhet är att främja distributionen av elektricitet och tillgången till bredband och bredbandstjänster på ett sätt som är värdeskapande för Karlstads kommun och dess invånare.

http://www.karlstadsnat.se

NEMIS

NEMIS

Nemis är  Studiefrämjandets livescen för dig som kommit lite längre i musikkarriären. Kanske har du och din grupp släppt egen musik och fått några fina recensioner och gjort flera framgångsrika gig i dina hemtrakter. Då kan det vara dags att visa upp sig i lite proffsigare sammanhang.

Vi arrangerar Nemis på landets bästa klubbar och festivaler, till exempel Sticky Fingers i Göteborg, Dynamo i Norrköping och festivaler som Sweden Rock Festival, Putte i Parken & Umeå Open. Vi jobbar också med internationella scener, just nu har vi bland annat ett större samarbete med INmusic Festival i Kroatien.

http://www.studieframjandet.se/Nemis/nemis/

Leverantör
Spendrups

Spendrups

http://www.spendrups.se

Scandic Karlstad

Scandic Karlstad

https://www.scandichotels.se/hotell/sverige/karlstad