Karlstad 4-6 juli
Norra fältet

Partners

 

Stadsvärd
Karlstad kommun

Karlstad kommun

http://www.karlstad.se

Lokal partner
Karlstad Energi

Karlstad Energi

Tillsammans med Karlstad Energi har vi nu valt att klimatkompensera för de växthusgaser som tillkommer med en musikfestival. Det är möjligt tack vare miljöorganisationen Vi-skogen som planterar träd i förhållande till vår påverkan på klimatet. Träd och mark absorberar nämligen växthusgaser och bidrar till att minska den globala uppvärmningen. Läs mer om klimatkompensering på Karlstad Energis hemsida.

https://www.karlstadsenergi.se/nyheter/putte-i-parken-2019/

Karlstads El- och Stadsnät

Karlstads El- och Stadsnät

Vi är ett medborgarägt företag med ett kommunalt uppdrag att bedriva nätverksamhet för överföring av elektricitet och bredbandstjänster samt att utföra mindre kundentreprenader. Syftet med vår verksamhet är att främja distributionen av elektricitet och tillgången till bredband och bredbandstjänster på ett sätt som är värdeskapande för Karlstads kommun och dess invånare.

http://www.karlstadsnat.se

NEMIS

NEMIS

Nemis är  Studiefrämjandets livescen för dig som kommit lite längre i musikkarriären. Kanske har du och din grupp släppt egen musik och fått några fina recensioner och gjort flera framgångsrika gig i dina hemtrakter. Då kan det vara dags att visa upp sig i lite proffsigare sammanhang.

Vi arrangerar Nemis på landets bästa klubbar och festivaler, till exempel Sticky Fingers i Göteborg, Dynamo i Norrköping och festivaler som Sweden Rock Festival, Putte i Parken & Umeå Open. Vi jobbar också med internationella scener, just nu har vi bland annat ett större samarbete med INmusic Festival i Kroatien.

http://www.studieframjandet.se/Nemis/nemis/

Resepartner
SJ

SJ

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Varje dag väljer 140 000 personer att resa med någon av våra 1 200 avgångar från 284 stationer. I år får ni 10% festivalrabatt hos SJ! Boka tågbiljetten via vår hemsida:

https://www.sj.se/#/