Leksand 12-13 juli
Hembygdsgårdarna

Jobba med oss

Vi söker föreningar!

Vad kul att du har hittat hit! Nu söker vi föreningar som vill jobba tillsammans med oss under festivalerna i sommar.

Arrangerandet av Putte i Parken är möjligt tack vare samarbete mellan människor; festivalledning, partners, leverantörer, anlitade föreningar och en hel del ideellt arbete. Vi är glada att kunna anlita lokala föreningar och bidra till ett levande föreningsliv, samtidigt som det är extra roligt att få ett lokalt engagemang i festivalen. Det vill vi tacka för!

Här nedan kan ni läsa lite om de olika arbetsområden som finns. Ersättningen är olika beroende på vilket arbetsområde det gäller.  Har ni frågor eller är intresserade av att jobba hos oss, är ni varmt välkomna att kontakta oss via mejl forening@putteiparken.se

BYGG/RIV AV SCEN

Att bygga/riva scen handlar om att bistå byggledare med handräckning, olika lyft i samband med montering och demontering av scen. Du ingår i en grupp (plus byggledare), varav minst några personer ska kunna utföra arbete på hög höjd. Du bör vara medveten om att det är ett ganska tufft jobb och du bör vara fysiskt lämpad för hårt kroppsarbete.

Ålder: 18+

BYGG/RIV AV LJUD & LJUS

Att bygga/riva ljud & ljus handlar om att tömma lastbilar på ljud & ljusutrustning och montera/demontera det på scenen. Du får instruktioner av arbetsledare så ingen tidigare erfarenhet krävs.

Ålder: 18+

STAGEHANDS

Stagehands är en scenbemanning som är behjälplig i skiftet mellan olika artister/band. När ett band har spelat klart är det dags att rulla in nästa produktion på scenen och packa in instrument och övrig utrustning i turnéfordon. Stagehandsgänget har relativt långa arbetsdagar men samtidigt ganska mycket fritid mellan uppdragen.

Ålder: 18+

 SÄKERHET

Inom Säkerhet jobbar du med att bistå vår säkerhetspersonal som vakt/ publikvärd inom bland annat dessa områden:

Ålder: 18+

RENHÅLLNING

Att jobba med städningen handlar om att hålla rent och snyggt. Vi har en hög målsättning att hålla festivalområdena så fräscha som vi bara kan.  Exempel på arbetsuppgifter:

Ålder: 16+ tillsammans med föräldrar/lagledare

BARPERSONAL

Du jobbar som bartender med försäljning av dryck som tex läsk/öl/vin/cider till festivalbesökarna. Samt övrigt förekommande arbetsuppgifter i restaurangmiljö som att plocka undan efter gäster, fylla på i kylar osv. Du träffar mycket folk under ditt arbetspass och ska vara trevlig, stresstålig och gilla att arbeta med människor.

Erfarenhet av bararbete är meriterande.

Ålder: 18+

Kontakt: forening@putteiparken.se