Leksand 13-14 juli
Hembygdsgårdarna

Partners

Stadsvärd
Leksand Kommun

Leksand Kommun

http://www.leksand.se

Mediapartner
Siljan News

Siljan News

En nödvändig guide för alla nyfikna besökare i Leksand! Här finner du allt som gör ditt besök i vår kommun så bra som det bara går. Krogar, nöjen, evenemang, kultur och svärdheter, utbud av affärer och service. Kika in och börja planera din vistelse redan nu. Vi jobbar ständigt för att den ska kännas aktuell och för att du inte ska missa något när du är här.  Välkommen!

http://www.alltomleksand.se

Lokal partner
Dalakraft

Dalakraft

Den som känner sig hemma i Dalarna känner sig hemma hos oss och därför har vi kunder i hela Sverige. Här i Dalarna frodas ännu allmogetraditionen, hantverket och folkmusiken. Men Dalarna är också ett landskap av nytänkande idrottsevenemang, vintersport, turism, exportindustri, teknisk spetskompetens, miljötänkande och nyfikenhet. Mångsidigheten och flexibiliteten är Dalarnas styrka.

https://www.dalakraft.se

Dala Vatten och Avfall AB

Dala Vatten och Avfall AB

Dala Vatten och Avfall AB levererar friskt dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om avfall för säker hantering och återvinning. Vi arbetar för att vara en del av ett hållbart samhälle och att bidra till samhällsutvecklingen.

http://www.dalavattenavfall.se

Dalapop

Dalapop

Dalapop är ett regionalt resurs- och produktionscentrum för populärmusik från Dalarna. Dalapop prioriterar akter och produktioner som bedöms ha en professionell potential och huvuddelen av musikerna i sökande band ska vara bosatta i Dalarnas län.

https://www.dalapop.se

Magasin Leksand

Magasin Leksand

http://magasinleksand.se

Leverantör
Spendrups

Spendrups

http://www.spendrups.se