Örebro Slottsparken 16–18 juni

Frej Larsson

DAG: LÖRDAG 18 JUNI
TID: 24.00

Efter enorma framgångar med Maskinen, Slagsmålsklubben och Far och Son kliver Frej Larsson för första gången fram som soloartist, och som vi har längtat! Genom sina projekt har Frej utmärkt sig som en av Sveriges bästa och mest spännande liveakter.

Den 13 april släpptes debutsingeln ”Salaam Aleikum” tillsammans med grammisvinnaren Erik Lundin och i maj släpps Frejs debutalbum ”Livin La Vida Larsson” som precis som liveshowen är fullsmockad med feta gäster och festgaranti.

Under ett helt decennium har svenska folket fått lära känna Frej som en av de mest kittlande festivalbokningarna. Med en hel uppsjö av dansgolvsvältande hits har han brutit ny mark i olika musikgenrer och blivit en mästare på att få såväl klubb- som festivalpubliker att dansa. Balanserandes på en knivägg av galenskap har Frej en otrolig fingertoppkänsla för hur en riktig liveshow ska levereras och aldrig kunna glömmas bort.

Vi har aldrig tidigare varit så nyfikna på vad som kommer att ske, den som kommer får se. För att citera Aftonbladet: ”Bland det mest underhållande i hela landet. Frej är här att ta över”

Gillar du Maskinen, Slagsmålsklubben och Far & Son? Då kommer du att älska det här!