Stockholm 28–29 juli
Kungsträdgården

Frej Larsson

Han är känd som medlem i bland annat Slagsmålsklubben, Maskinen, Far & Son, Chechen och Offerprästers orkester, och är även en av ägarna till skivbolaget Djur and Mir.

Efter enorma framgångar med Maskinen, Slagsmålsklubben och Far och Son kliver Frej Larsson för första gången fram som soloartist, och som vi har längtat! Genom sina projekt har Frej utmärkt sig som en av Sveriges bästa och mest spännande liveakter.

Den 13 april 2016 släpptes debutsingeln ”Salaam Aleikum” tillsammans med grammisvinnaren Erik Lundin och senare i maj släppte Frej sitt debutalbum ”Livin La Vida Larsson” som precis som liveshowen är fullsmockad med feta gäster och festgaranti.

Under ett helt decennium har svenska folket fått lära känna Frej som en av de mest kittlande festivalbokningarna. Med en hel uppsjö av dansgolvsvältande hits har han brutit ny mark i olika musikgenrer och blivit en mästare på att få såväl klubb- som festivalpubliker att dansa. Balanserandes på en knivägg av galenskap har Frej en otrolig fingertoppskänsla för hur en oförglömlig liveshow ska levereras.

Vi har aldrig tidigare varit så nyfikna på vad som komma skall, något som spelningsbesökarna kommer att få uppleva. Löpande pumpas “Jag går med på allt” i våra högtalare och vi laddar inför ett kärt återseende med Frej Larsson, denna gång som solokvist, i sommar på Putte i Parken.
Larsson, vi går med på allt <3