Stockholm 28–29 juli
Kungsträdgården

Ordningsregler

Tänk på att alla ”can and cannot’s” existerar endast för att vi vill skapa en mysig festival för alla besökare och artister. Var med och bidra till att Putte i Parken blir en riktig höjdare: Respektera våra enkla regler!

Foto

Vi har inte något foto- eller filmförbud på festivalområdet. Fotografering för privat bruk är tillåtet bara det inte sker någon form av professionell ljudupptagning, filmning eller publicering i olika kommersiella sammanhang (Om så önskas bör du ansöka om ett fotopass). På festivalen kan ni endast fota de 3 första låtarna vid scenerna innanför staketet (diket). All filmning samt fotografering sker på egen risk, det kan förekomma anmälningar från respektive bands management vilket vi inte tar ansvar för.

Åldersgräns

Från det år man fyller 15 får man gå in själv på festivalområdet. Yngre personer får endast vistas på området i målsmans sällskap.

Målsman är en vuxen person som har ansvar för personen under 15 år. Så om denna (minderåriga) skulle göra något brott eller något annat som strider mot festivalens ordningsregler får målsman / vuxen ansvarig stå till svars för detta.

 Alkohol

Det är inte tillåtet att ta med alkohol in på festivalområdet. PIPs ordningsvakter har rätt att beslagta alkohol inne på området. Då anses innehållet vara förbrukat.

Alkoholförsäljning

På festivalområdet kommer det att finnas inhägnade serveringsområden som serverar starköl, cider och vin. Glöm inte din legitimation då 18-årsgräns gäller.

Droger

PIP tar avstånd från alla sorters olagliga droger och preparat. Om vi märker nyttjande av detta på området kommer det att polisanmälas. Putte säger: Knark är bajs. Vill ni har mer information se www.drugsmart.se

Crowdsurfing

På grund av att vi skall kunna upprätthålla säkerheten för alla våra besökare är det förbjudet med ”crowdsurfing”. Bryter du mot denna enkla regel blir du omedelbart förvisad från festivalområdet.

Skadegörelse

Vi hyr in en massa dyr utrustning till festivalen. Självklart vill dom som hyr ut grejorna ha tillbaka dem i samma skick som de lämnades. All skadegörelse kommer att polisanmälas.

Affischering & Försäljning

På Putte i Parken får du inte bedriva kommersiell verksamhet genom försäljning/marknadsföring av dina produkter/tjänster eller sätta upp affischer och dela ut flygblad utan vårt tillstånd. Den som inte respekterar detta riskerar att bli utslängd från festivalen.